fredag 9 september 2011

Vogue Fashion Night Out


Efter ett besök hos en väldigt fräsch blindtarms-hanna på sjukhuset begav vi oss in mot city för att hitta ett ställe att skriva ut våra cv:n på. På Oxford Street möttes vi av otroligt mycket folk och champagneglas i dörröppningarna. Tydligen hade vi missat årets event: Vogue Fashions Night Out. Det tog inte lång tid för oss att lägga jobbsökandet på hyllan en stund och istället vandra runt i butiker för att förundras över sminkade killar och (okända) kändisar.

En ny parfym, ett par byxor och ett Starbucks-besök senare beslöt vi oss för att upptäcka staden by foot. Om pappa läser detta kommer han sucka djupt över att jag ännu inte skaffat mig en ordentlig karta över London men jag måste säga att vi klarade det ganska galant genom att chansa oss fram till sevärdheter genom vår tubemap och en gnutta magkänsla.



Så, avverkade sevärdheter idag är: Wettington Hospital, Piccadilly Cirkus, Trafalgar Square, En random röd telefonkiosk, Ett stort vitt hus med stora metallgubbar framför, Big Ben, London Eye och WaterlooGanska bra jobbat ändå va?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar