måndag 19 september 2011

"No, Pornstar Martini is to gay. I'll have a Cosmopolitan instead!"

Ibland är det lite väl uppenbart att vår bar ligger i Londons mest populära bögkvarter. När jag blev uppkallad på kontoret igår hade min manager tänt rökelse i hela rummet. Jag nämnde för Danny att det luktade väldigt gott och hans svar var "It's vanilla baby, it's vanilla!". Ett annat tecken är kunderna som besöker baren. Mitt första jobbpass kom det två unga killar intrippandes och frågade om vilka cocktails jag rekommenderade. Eftersom Pornstar Martini var den enda som jag kunde i huvudet föreslog jag den, varpå en av killarna sa "No, Pornstar Martini is to gay. I'll have a Cosmopolitan instead!" (som om inte det är den mest kvinnliga drinken ever, eller är jag helt ute och cyklar?).

Anledningen till att jag tar upp det är på grund av de stora kontraster från lilla kristianstad där det nästan är dödsdömt att ens prata om såna saker. Om en kille skulle traskat in på Bånken och beställt en rosa fruktdrink skulle väl personalen trott att det var en svensexa eller något liknande - här är det snarare regel än undantag att sånt faktiskt sker. Själv bryr jag mig inte om vilken läggning folk har, så länge det inte påverkar mig negativt. Jag undrar däremot när jag ska sluta förvånas över killar som springer runt med rosa heliumballonger fastknutna i bältet (Ja, det hände faktiskt igår av någon konstig anledning) och varenda gång Danny är i extas för att han hittat en ny rökelse han inte testat på än.

Haha! Public signs alltså..
Tyvärr glömde jag min vinöppnare på jobbet och kan därför inte skriva mitt självförsvarsinlägg idag. Det får bli en annan dag helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar