torsdag 6 oktober 2011

Kasta ut sig och byta upp sig

Efter tva omtumlande dagar sitter vi nu pa ett hotell dar vi ska spendera helgen. Igar anlande sofia, sara och elin till london och skont ar ju det nu nar vi inte langre har nagot permanent boende. Tillsammans ska vi forsoka hitta en storre lagenhet for oss alla fem att dela pa. Allt har gatt sa bra den senaste manaden anda tills var fyrtiofemariga hyresvard haromdagen bekande att han var hopplost kar i emilia och ville bli tillsammans med henne, darfor lamnade vi lagenheten sa fort vi kunde och tog in pa hotell i hopp om att hitta nagonstans att bo sa snabbt det gar. Turligt nog finns det manga kollegor och vanner som sagt att vi far bo hos dem om det krisar med boende och det ar jag otroligt tacksam for.

Fordelarna med att bo pa hotell?
- Vi har 10 minuters promenad till jobbet
- Utsikt over Oxford Street
- Tre helfigursspeglar
- Nastan walk-in closet (om man bojer sig nar man gar in vill saga)

Eftersom vi inte har nagot wi-fi kan jag inte logga in fran min dator och visa bilder fran vart glassiga rum. Men om ni har tid over kan ni ju checka in hotellets hemsida. En liten varning bara: gor det inte om ni har latt for att bli avundsjuka.. hehe.

Kollakollakolla!!!!
Thistle Marble Arch Hotel

1 kommentar:

  1. Hoppas det löser sig för er där borta. Emmy pemmy du är saknad här uppe i norr! Följer din blogg slaviskt hihi ^^ /micca

    SvaraRadera